Pane Dolce Artigiano

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
10
kg

făină

2.5
kg

zahăr

4
kg

unt 82% grăsime

4,5 – 5 l apă

Pentru umplutură:
6
kg

amestec de fructe deshidratate

Pentru decor:
300
g

zahăr pudră

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se malaxează ingredientele pentru aluat (cu excepția grăsimii) la viteză mică timp de 6-7 minute, până la omogenizare și 10-12 minute la viteza mare, până la formarea unui aluat foarte elastic.

,

Grăsimea se adaugă treptat, în ultimele minute de malaxare, iar umplutura se adaugă la finalul frământării.

,

Odihna la temperatura mediului ambient, într-un vas acoperit: 60 de minute.

,

Divizare: la gramajul dorit.

,

Așezarea în forme.

,

Dospire: 50-60 de minute, la 35°C, 75% umiditate relativă a aerului.

,

Coacere: 35-40 de minute, la temperatura de 170°C.

,

Poate te interesează È™i …