Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Budinci și specialități, Dulce
Pentru 10 persoane
Timp de pregătire 70 minute
Timp de coacere 15 minute
smântână lichidă neîndulcită
lapte
zahăr
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
gelatină
Puneți gelatina la înmuiat în apă rece (aproximativ 50 ml.)
Încălziți smântâna lichidă neîndulcită, laptele și zahărul vanilinat pe aragaz.
Dizolvați gelatina pe baie de aburi.
Adăugați gelatina în amestecul deja încălzit și dați amestecul prin sită.
Turnați-l în forme de porțelan sau sticlă. Lăsați-l minimum o oră la frigider.
Serviți împreună cu sirop de fructe.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
Prăjituri, Dulce, Rețete video
90 min.
60 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete post
Prăjituri, Dulce
Torturi, Dulce, Rețete video
45 pers.
Cozonaci, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete post
Biscuiți și fursecuri, Dulce