Parfait de căpșune

PAKMAYA Retete Persoane

Pentru 10 persoane

PAKMAYA Retete Timp de pregatire

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
200
ml

lapte rece

150
g

căpșune (pentru piure)

50
g

iaurt (strecurat)

200
g

căpșune tăiate

50
g

fulgi de ciocolată

Pentru decor:
200
g

căpșune (pentru piure)

50
g

căpșune tăiate

50
g

fulgi de ciocolată

frunze de mentă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Mixează într-un vas laptele rece cu spuma pentru deserturi cu gust de frișcă, apoi adaugă piureul de căpșune, iaurtul, zahărul pudră cu aromă de vanilie și căpșunele proaspete tăiate cubulețe.

,

Toarnă compoziția într-un vas tapetat cu folie alimentară, presară deasupra fulgi de ciocolată și las-o la congelator timp de 4-5 ore, acoperită cu folie alimentară.Înainte de servire, îndepărtează folia și ornează parfait-ul cu piure de căpșune, căpşune proaspete feliate, fulgi de ciocolată și câteva frunze de mentă proaspată.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …