PASCĂ RAPIDĂ CU BRÂNZĂ

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
450
g

biscuiți simpli

250
g

unt

Pentru umplutură:
900
g

brânză de vaci

200
g

zahăr

200
g

frișcă lichidă

4
buc

ouă

coajă de lămâie/portocală și arome după preferință

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pentru aluatul sfărâmicios, se topește untul și se lasă la răcit, iar între timp se sfărâmă biscuiții.

,

Untul topit se adaugă peste biscuiții și se amestecă până se obține consistența unei paste.

,

Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.

,

Se întinde pasta de biscuiți în formă, dar se lasă o mică bordură pe margini, iar deasupra se toarnă umplutura.

,

Pasca se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. După ce se răcește, se scoate din formă.

,

Poate te interesează și …