Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pască și mucenici, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
biscuiți simpli
unt
brânză de vaci
zahăr
frișcă lichidă
budincă cu gust de vanilie Pakmaya 40g
ouă
coajă de lămâie/portocală și arome după preferință
Pentru aluatul sfărâmicios, se topește untul și se lasă la răcit, iar între timp se sfărâmă biscuiții.
Untul topit se adaugă peste biscuiții și se amestecă până se obține consistența unei paste.
Pentru umplutura cu brânză, se amestecă toate ingredientele până se obține consistența unei paste.
Se întinde pasta de biscuiți în formă, dar se lasă o mică bordură pe margini, iar deasupra se toarnă umplutura.
Pasca se coace 40-45 minute la 180°C în cuptorul preîncălzit. După ce se răcește, se scoate din formă.
Cozonaci, Dulce
Pâine și specialități, Dulce, Rețete video
4 pers.
30 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
Torturi, Dulce
Prăjituri, Dulce, Rețete video
90 min.
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete video
Budinci și specialități, Dulce
30 pers.
25 min.
35 min.
15 pers.
60 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete post