Pască reinterpretată

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
50
g

biscuiți digestivi

20
g

unt topit

1
lingură
80
g

ciocolată albă

100
g

brânză de vaci

100
g

mascarpone

100
g

cremă de brânză

20
g

stafide

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Într-un bol, sfărâmă biscuiții cu mâna, apoi adaugă deasupra lor untul topit și cacao. Mixează compoziția cu o lingură de lemn, până la omogenizare.

,

În alt vas, topește ciocolata albă, amestecând ușor cu un tel până când această este topită complet. Mută vasul pe un blat de lemn și adaugă mascarpone peste ciocolata topită, amestecând bine cu telul până la omogenizare. În aceeași compoziție, adaugă apoi crema de brânză, brânza de vaci și stafidele, mixandu-le până la omogenizare.

,

Pregătește o tavă rotundă de copt cu inel detașabil și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.

,

Toarnă apoi compoziția de biscuiți cu cacao și modeleaz-o pe fundul tăvii cu ajutorul unei linguri sau unei spatule de silicon. Peste stratul de biscuiți, toarnă umplutura pentru pască, iar apoi presară în strat subțire zahărul pudră cu aromă de vanilie, cu ajutorul unei site.

,

Lasă pasca peste noapte la frigider.

,

Înainte de servire, scoate pasca din tava de copt, prin desfacerea inelului detașabil și asaz-o pe o farfurie sau platou rotund.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …