

Pască reinterpretată

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
biscuiți digestivi
unt topit
ciocolată albă
brânză de vaci
mascarpone
cremă de brânză
stafide
Într-un bol, sfărâmă biscuiții cu mâna, apoi adaugă deasupra lor untul topit și cacao. Mixează compoziția cu o lingură de lemn, până la omogenizare.
În alt vas, topește ciocolata albă, amestecând ușor cu un tel până când această este topită complet. Mută vasul pe un blat de lemn și adaugă mascarpone peste ciocolata topită, amestecând bine cu telul până la omogenizare. În aceeași compoziție, adaugă apoi crema de brânză, brânza de vaci și stafidele, mixandu-le până la omogenizare.
Pregătește o tavă rotundă de copt cu inel detașabil și așază hârtie de copt pe fundul acesteia.
Toarnă apoi compoziția de biscuiți cu cacao și modeleaz-o pe fundul tăvii cu ajutorul unei linguri sau unei spatule de silicon. Peste stratul de biscuiți, toarnă umplutura pentru pască, iar apoi presară în strat subțire zahărul pudră cu aromă de vanilie, cu ajutorul unei site.
Lasă pasca peste noapte la frigider.
Înainte de servire, scoate pasca din tava de copt, prin desfacerea inelului detașabil și asaz-o pe o farfurie sau platou rotund.
Poftă bună!