Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pască și mucenici, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu 650
Premix Cozopak Master Pakmaya
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
zahăr
ulei de floarea soarelui
sare iodată
apă
brânză grasă de vaci
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
Premix Stabil Plus Pakmaya
zahăr pudră
Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și timp de 8 minute la viteza mare.
Lasă aluatul la odihnă în cazan timp de 10 minute.
Divizează aluatul în bucăți de 570g și modelează-l.
Aluatul se lasă la dospit timp de 40 minute, la temperatură 32-35°C, umiditate relativă 75-80%.
Umplutura brânză: amestecă toate ingredientele până la obținerea unei umpluturi omogene.
Umplutura astfel obținută adaug-o peste aluatul dospit. Unge cu ou.
Coace pasca la 180°C timp de 40 minute.
30 min.
Budinci și specialități, Dulce, Rețete video
Prăjituri, Dulce
Cozonaci, Dulce
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
12 pers.
150 min.
20 min.
Rulade și rulouri, Dulce
45 min.
10 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
8 pers.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post
Torturi, Dulce, Rețete video
4 pers.
12 min.