Pască

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
10
kg

făină albă de grâu 650

1
kg

zahăr

500
ml

ulei de floarea soarelui

100
g

sare iodată

5
l

apă

Pentru compoziție:
9
kg

brânză grasă de vaci

45
g

sare iodată

1800
g

zahăr pudră

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Malaxează toate ingredientele timp de 6 minute la viteza mică a malaxorului și timp de 8 minute la viteza mare.

,

Lasă aluatul la odihnă în cazan timp de 10 minute.

,

Divizează aluatul în bucăți de 570g și modelează-l.

,

Aluatul se lasă la dospit timp de 40 minute, la temperatură 32-35°C, umiditate relativă 75-80%.

,

Umplutura brânză: amestecă toate ingredientele până la obținerea unei umpluturi omogene.

,

Umplutura astfel obținută adaug-o peste aluatul dospit. Unge cu ou.

,

Coace pasca la 180°C timp de 40 minute.

,

Poate te interesează și …