Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
margarină
ouă
sare
zahăr
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
apă
brânză rasă Cheddar
semințe de susan
Mixează toate ingredientele la viteză medie timp de 5 minute. Lasă aluatul la dospit timp de 10 minute.
Divizează aluatul în bucăți de 70-80 g și lasă-le la odihnă pe blatul de lucru timp de 10 minute.
Brânza Cheddar se așază în mijlocul fiecărei bucăți de aluat și se acoperă.
Modelează fiecare bucată de aluat și presară susanul.
Așază bucățile de aluat în tava de copt și lasă la dospit timp de 30-40 de minute.
Coace aluatul la temperatura de 180°C pentru 14 - 16 minute.
10 pers.
150 min.
45 min.
120 min.
30 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
6 pers.
17 min.
90 min.
20 min.
10 min.
Pizza și burgeri, Sărat
20 pers.
35 min.
Aperitive, Sărat