Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină albă de grâu
Premix Greea Pro Pâine Tradițională Pakmaya
apă
ulei
zahăr
drojdie proaspătă Pakmaya 500g
sare
aluat
rozmarin
usturoi
măsline feliate
nucă
roșii uscate
Se mixează ingredientele pentru bază timp de 3 minute la viteză mică, apoi 6 minute la viteză mare.
După 6 minute se adaugă drojdia proaspătă și sarea și se mixează 2 minute la viteză mare.
Peste aluat se adaugă rozmarinul/usturoiul/măslinele/nuca și roșiile uscate și se mixează timp de 1 minut la viteză mare.
Se lasă aluatul la odihnă pentru 15 minute, apoi se taie la dimensiunea dorită și se dă formă.
Se lasă la dospit pentru 45 de minute.
Se unge cu gălbenuș, se modelează și se presară cu cimbru.
Se coace pentru 15 minute la o temperatură de 250 de grade.
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Aperitive, Sărat
Pâine și specialități, Sărat
120 min.
25 min.
Colaci, melci și împletituri, Sărat
4 pers.
60 min.
20 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat, Rețete post
Budinci și specialități, Dulce, Rețete video
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post