Pită cu pesto verde

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
200
g

făină

50
ml

apă caldă

½ linguriță sare

2
lingurițe

oțet de mere

1
linguriță

suc de lămâie

70
g

unt topit

Pentru umplutură:
1
lingură

sos Pesto

100
g

mozzarella

250
g

carne prăjită

6-7 roșioare cherry

busuioc proaspăt tocat

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Stinge bicarbonatul cu suc de lămâie.

,

Amestecă toate ingredientele și frământă până aluatul devine neted și moale.

,

Întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pe dimensiunea platoului de servire.

,

Pune aluatul pe o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt.

,

Unge aluatul cu pesto verde și presară mozzarella, taie celelalte ingrediente cum dorești și pune-le pe pită.

,

Coace pita în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 30 - 35 minute.

,

După ce ai scos pita din cuptor, presară busuoic tocat proaspăt, porționează cu un cuțit și servește pita caldă.

,

Poate te interesează și …