

Pită cu pesto verde

Ingrediente

SPECIALITĂȚI SĂRATE
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă caldă
½ linguriță sare
oțet de mere
suc de lămâie
unt topit
sos Pesto
mozzarella
carne prăjită
6-7 roșioare cherry
busuioc proaspăt tocat
Stinge bicarbonatul cu suc de lămâie.
Amestecă toate ingredientele și frământă până aluatul devine neted și moale.
Întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pe dimensiunea platoului de servire.
Pune aluatul pe o tavă rotundă tapetată cu hârtie de copt.
Unge aluatul cu pesto verde și presară mozzarella, taie celelalte ingrediente cum dorești și pune-le pe pită.
Coace pita în cuptorul preîncălzit la 190 de grade timp de 30 - 35 minute.
După ce ai scos pita din cuptor, presară busuoic tocat proaspăt, porționează cu un cuțit și servește pita caldă.