PITĂ HAIDUCEASCĂ

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
7
kg

făină albă de grâu 650

6500
ml

apă (cantitatea poate varia în funcție de capacitatea de hidratare a făinii)

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Mixează toate ingredientele până la obținerea unui aluat bine dezvoltat.

,

Lasă aluatul la odihnă timp de 20 - 30 minute.

,

Divizează aluatul la gramajul dorit (de exemplu, 570g aluat pentru o pâine de 500g).

,

Lasă aluatul la predospit timp de 10 min.

,

După predospire realizează modelarea finală.

,

Dospește aluatul 30-40 min, la 35 °C, 70-80% umiditate relativă a aerului.

,

Coace pâinea în funcție de gramaj, tipul și gradul de încărcare a cuptorului (230ºC, 30 min. pentru o pâine de 500g, cu abur.

,

Poate te interesează și …