PIZZA FĂRĂ GLUTEN

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
200
g

făină fără gluten

25
ml

apă călduță

1
linguriță

zahăr

1
lingură

ulei

1
linguriță

sare

Pentru umplutură:

suc de roșii

200
g

mozzarella

150
g

salam picant

100
g

roșii cherry

2
linguri

măsline negre

câteva frunze de busuioc

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pentru aluat, amestecă apa călduţă cu drojdia şi zahărul. Lasă 10 minute să crească.

,

Într-un vas pune făina, sarea, uleiul şi drojdia crescută. Frământă până vei obține un aluat omogen, lasă-l la crescut o oră, la cald.

,

Întinde aluatul și pune-l într-o tavă unsă în prealabil cu puțin ulei.

,

Unge aluatul cu suc de roşii, pune ingredientele de la umplutură și coace pizza la cuptor pentru 25 de minute.

,

Înainte de servire, pune câteva frunzuliţe de busuioc.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …