Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
apă
oțet
ulei
sare
ulei pentru uns foile
dovleac ras
zahăr
scorțișoară
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
Rade dovleacul și amestecă-l cu zahărul și scorțișoara.
Călește compoziția de dovleac.
Pentru foaia de placintă, amestecă făina cu sare, o lingură de oțet și 330 ml apă.
Frământă aluatul, adăugând ulei. Lasă-l la odihnit 20-30 minute.
Unge blatul de lucru cu ulei. Întinde o foaie subțire. Adaugă compoziția de dovleac și rulează.
Unge plăcinta cu ulei și dă tava la cuptor la 190°C timp de 50-55 minute.
Când este gata pudrează cu zahăr pudră Pakmaya.
Torturi, Dulce
12 pers.
60 min.
Gemuri și conserve, Sărat, Rețete post
Rulade și rulouri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
Prăjituri, Dulce
Clătite, vafe, gogoși, Dulce
6 pers.
30 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
300 min.
45 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
4 pers.
4 min.
Gemuri și conserve, Dulce, Rețete post