

Poppy Lemon Cake and Strawberry

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
smântână pentru frișcă
zahăr tos
ciocolată albă
Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteza medie, timp de 5-6 minute.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.
Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 14-15 minute.
Se hidratează gelatina în apă rece.
Într-un vas încăpător se adaugă smântâna pentru frișcă, zahărul vanilinat și se lasă la foc mic până ajunge la punctul de fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolată albă mărunțită și se omogenizează.
Se adaugă gelatina hidratată, se omogenizează și se întinde uniform peste blatul răcit.
Se hidratează gelatina în apă rece.
Se taie căpșunile bucăți mari, se stropesc cu zeama de lămâie și se pun într-o crăticioară la foc împreună cu zahărul.
Se fierb aproximativ trei minute după care se blenduiesc.
Se trec prin sita și peste siropul obținut se toarnă gelatina hidratată și topită.
Amestecul se pune într-un posh și se adaugă în interiorul cremei.
Prăjitura se dă la rece pentru minim 3 ore.