Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Prăjituri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix ChocOrange Cake
ulei
apă
smântână pentru frișcă
zahăr tos
Gelatină Pakmaya
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
ciocolată albă
Opțional cremă de fistic
fistic mărunțit
Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteză medie, timp de 5-6 minute.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.
Coacere: la o temperatură de 200°C, timp de 14-15 minute.
Se hidratează gelatina în apă rece.
Într-un vas încăpător se adaugă smântâna pentru frișcă, zahărul tos, zahărul vanilinat și se lasă la fost mic până ajunge la punctul de fierbere.
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata albă mărunțită și se omogenizează.
Se adaugă gelatina hidratată, se omogenizează și se întinde uniform peste blatul răcit.
Se decojește și mărunțește fisticul și apoi se decorează prăjitura cu acesta.
Clătite, vafe, gogoși, Dulce, Rețete video
Rulade și rulouri, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
Torturi, Dulce