Poppy Lemon Delight

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
350
l

ulei

450
l

apă

Pentru cremă:
2
kg

smântână pentru frișcă

200
g

zahăr tos

600
g

ciocolată albă

Opțional cremă de fistic

Pentru decor:
200
g

fistic mărunțit

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteză medie, timp de 5-6 minute.

,

Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.

,

Coacere: la o temperatură de 200°C, timp de 14-15 minute.

,

Se hidratează gelatina în apă rece.

,

Într-un vas încăpător se adaugă smântâna pentru frișcă, zahărul tos, zahărul vanilinat și se lasă la fost mic până ajunge la punctul de fierbere.

,

Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata albă mărunțită și se omogenizează.

,

Se adaugă gelatina hidratată, se omogenizează și se întinde uniform peste blatul răcit.

,

Se decojește și mărunțește fisticul și apoi se decorează prăjitura cu acesta.

,

Poate te interesează și …