

Prăjitură cu budincă de ciocolată

Ingrediente



Pentru 10 persoane

Timp de pregătire 20 minute

Timp de coacere minute


Într-un bol, amestecă praful de budincă cu gust de ciocolată cu 2-3 linguri de lapte.Pune restul cantității de lapte într-o cratiță la fiert, iar atunci când începe să fiarbă, toarnă amestecul de budincă, mixând încontinuu cu ajutorul unui tel. Fierbe budinca aproximativ 1 minut la foc mic, amestecând energic.
Ia câte un biscuite din fiecare sortiment și întinde peste el cremă de budincă, după care așază-l pe cant, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. După ce ai terminat de așezat biscuiții umpluți cu budincă în tavă, ornează-i cu crema rămasă.
Pune prăjitura la frigider pentru 4-5 ore, după care decoreaz-o cu pudră de cacao.Porționează prăjitura, tăind felii pe diagonală.
Poftă bună!



Pentru Acasă

Brutărie

Cofetărie & HoReCa

Moară

Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI