Prăjituri, Dulce, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
praf de copt Pakmaya 10g
zahăr vanilinat Pakmaya 8g
8 - 10 căpșuni tăiate în felii subțiri
fulgi de migdale
Peste ouă se adaugă zahărul și mixezi până acesta este încorporat în totalitate.
În timp ce mixezi, torni cu grijă laptele și uleiul.
Amestecă separat făina cu praful de copt și zahărul vanilinat.
Toarnă amestecul obținut peste compoziția de ouă și mixează până obții aluatul.
Aluatul se pune într-o tavă dreptunghiulară unsă, apoi așezi feliile de căpșuni în rânduri.
Printre rândurile de căpșuni presari fulgii de migdale în timp ce cuptorul se preîncălezește.
Dai tava la copt la o temperatură de 175 de grade timp de 35-45 de minute.
150 min.
70 min.
Cozonaci, Dulce
10 pers.
120 min.
30 min.
Torturi, Dulce
Prăjituri, Dulce
45 min.
35 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
24 pers.
90 min.
20 min.
Brioșe și checuri, Dulce
60 min.
Cozonaci, Dulce, Rețete post
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari