

Prăjitură cu migdale și căpșuni

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr
lapte
ulei
făină
8 - 10 căpșuni tăiate în felii subțiri
fulgi de migdale
Peste ouă se adaugă zahărul și mixezi până acesta este încorporat în totalitate.
În timp ce mixezi, torni cu grijă laptele și uleiul.
Amestecă separat făina cu praful de copt și zahărul vanilinat.
Toarnă amestecul obținut peste compoziția de ouă și mixează până obții aluatul.
Aluatul se pune într-o tavă dreptunghiulară unsă, apoi așezi feliile de căpșuni în rânduri.
Printre rândurile de căpșuni presari fulgii de migdale în timp ce cuptorul se preîncălezește.
Dai tava la copt la o temperatură de 175 de grade timp de 35-45 de minute.