

Prăjitură cu umplutură de vișine și bezea

Ingrediente

SPECIALITĂȚI SĂRATE
margarină
untură
zahăr
apă
oțet
In mixerul de patiserie se adaugă Multikrunch, margarină, untură, drojdie proaspătă, zahăr, apă și oțet care se mixeaza la viteză medie timp de 5 minute, până se obține un aluat omogen. Compoziția obținută se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se scoate aluatul din frigider și se întinde, se modelează aluatul sub forma unei foi, a cărei grosime este cuprinsă între 3-4 mm. Deasupra aluatului se așază un strat de Delicii Visine Fill si vișinele caramelizate. Peste vișine se întinde bezeaua și se nivelează cu spatula.
Coacerea se realizează la 170°C timp, de 35 de minute, în cuptorul ventilat. În funcție de cuptor va trebui să se urmărească gradul de rumenire al suprafeței prăjiturii. După răcirea completă, prăjitura cu umplutură de vișine și bezea se poate felia cu ușurință.
Prepararea cremei: Vișinele și zahărul se pun într-o oală sau tigaie pe foc mic. Se fierb vișinele până scade lichidul, amestecând ocazional. Dacă veți avea prea mult lichid, blatul se va umezi prea tare și va avea aspect de necopt.
Prepararea glazurii: În vasul mixerului se adaugă Meringue Dream Mix, zahărul și apa. Se mixează cu telul 15 minute.