Prăjitură în trei culori

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

General:
125
ml

smântână lichidă neîndulcită

250
g

zahăr tos

200
g

ciocolată menaj albă

200
g

ciocolată menaj amăruie

200
g

ciocolată menaj cu lapte

200
g

gălbenuș de ou

250
ml

lapte

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Încălziti până aproape la fierbere 250 ml lapte și 250 g zahăr tos într-o oal, iar apoi goliți compoziția într-un vas.

,

Încălziți 125 ml smântână lichidă într-un vas și adaugați treptat 200 g gălbenuș de ou, amestecând încontinuu.

,

Amestecați cele două compozitți obținute într-un vas.

,

În trei vase diferite, puneți cele trei tipuri de cicolată și topiți-le.

,

Adăugați în vasul cu ciocolata amăruie, 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și gălbenuș de ou și puneți la frigider pentru 30 minute.

,

Adăugați în vasul cu ciocolata de lapte 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, puneți-l peste stratul amărui care a stat la frigider și lasați-l din nou la frigider 30 minute.

,

Adăugați în vasul cu ciocolata alba 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, adăugați-l peste celelalte doua straturi, amar și lapte, și puneți-l iarăși în frigider pentru alte 30 minute.

,

Presărați cacao pe deasupra și ornați prăjitura așa cum doriți.

,

Poate te interesează și …