SPECIALITĂȚI SĂRATE
smântână lichidă neîndulcită
zahăr tos
ciocolată menaj albă
ciocolată menaj amăruie
ciocolată menaj cu lapte
gălbenuș de ou
lapte
Încălziti până aproape la fierbere 250 ml lapte și 250 g zahăr tos într-o oal, iar apoi goliți compoziția într-un vas.
Încălziți 125 ml smântână lichidă într-un vas și adaugați treptat 200 g gălbenuș de ou, amestecând încontinuu.
Amestecați cele două compozitți obținute într-un vas.
În trei vase diferite, puneți cele trei tipuri de cicolată și topiți-le.
Adăugați în vasul cu ciocolata amăruie, 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și gălbenuș de ou și puneți la frigider pentru 30 minute.
Adăugați în vasul cu ciocolata de lapte 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, puneți-l peste stratul amărui care a stat la frigider și lasați-l din nou la frigider 30 minute.
Adăugați în vasul cu ciocolata alba 1/3 din compoziția formată din lapte, smântână lichidă, zahăr și galbenuș de ou, adăugați-l peste celelalte doua straturi, amar și lapte, și puneți-l iarăși în frigider pentru alte 30 minute.
Presărați cacao pe deasupra și ornați prăjitura așa cum doriți.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.