
Quiche cu ciuperci și usturoi verde

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină
unt
ou
de apă rece
ouă
cremă de brânză
smântână lichidă
amidon de porumb
o jumătate de ardei gras roșu
o jumătate de ardei gras galben
ciuperci
usturoi proaspăt
Taie untul cubulețe și pune-l în mixer împreună cu făina, oul și apa rece.
Se lasă la amestecat puțin, doar cât să se omogenizeze ingredientele. Aluatul se lucrează repede pentru a nu se încalzi untul. Formează o bila de aluat, acoperă cu o folie și dă aluatul la frigider pentru 30 minute.
Bate ouăle spumă. Adaugă crema de brânză, smântana lichidă, amidonul de porumb.
Omogenizează toate ingredientele.
Ia aluatul de la frigider, întinde o foaie de aprox. 2 mm grosime pe masa presărată cu făină și decupează-l după formă. Se nivelează aluatul și se înțeapă cu o furculiță, ca să nu se umfle inestetic la copt.
Coace la foc potrivit de 180 de grade, pentru 20 de minute.
Peste aluatul copt toarnă sosul, ciupercile feliate, ardeii tocați și usturoiul proaspăt feliat.
Coace quiche-ul la 170 de grade pentru 20 - 25 de minute.
Se poate servi atât cald, cât și rece.
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.