

Ruladă cu cremă Delicii Vanilla fill

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
frișcă
Pentru foile de ruladă toate ingredientele se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 2 minute și la viteză mare timp de 8-10 min, până compoziția își dublează volumul.
Pentru obţinerea unei foi de ruladă cu grosimea de aproximativ 3 mm se recomandă a se adăuga 400 g de compoziţie la o tavă cu următoarele dimensiuni: lăţime = 40 cm, lungime = 60 cm.
Se coace la temperatură de 240 - 250°C timp de 5-6 minute.
Pentru cremă, Delicii Vanilla Fill Pakmaya se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu frișcă sau margarină în proporție de 1:1 pentru a obține creme pentru prăjituri, torturi etc.
Pentru asamblarea prăjiturii, crema de vanilie se întinde uniform pe foaia de ruladă. Se rulează foaia și se taie capetele prăjiturii pentru un aspect estetic. Se pudrează cu zahăr pudră cu aromă de vanilie, se feliază și se servește rece.
Notă: Ingrediente calculate pentru 4 foi de ruladă 40x60. 200g cremă + 200 ml frișcă pentru o foaie de ruladă.