

Ruladă cu mascarpone și cafea

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
mascarpone
smântână pentru frișcă
cafea espresso
cafea instant
In cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Choco. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.
In cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.
Pregătirea cremei pentru umplutură: în vasul unui mixer, adaugă toate ingredientele și mixează până la omogenizarea acestora. Peste foaia de ruladă, adaugă crema de mascarpone preparată.
Întinde crema uniform și rulează foaia de ruladă începând din partea mai lată, astfel încât rulada să fie mai lungă și mai subțire.
Pune rulada la frigider pentru minim două ore înainte de servire.