Ruladă cu mascarpone și cafea

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru aluat:
350
g

ouă

50
ml

apă

Pentru umplutură:
250
g

mascarpone

150
g

smântână pentru frișcă

50
ml

cafea espresso

1
plic

cafea instant

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

In cuva mixerului, adaugă ouăle și mixul Roll Mix Choco. Mixează la viteza mică până la omogenizarea ingredientelor, după care continuă mixarea la viteza mare timp de 4-6 minute, până când compoziția își dublează volumul.

,

In cazul foilor de ruladă, pentru o tavă cu dimensiunea 40x60 cm, se dozează 500g compoziție, se întinde uniform și se coace în cuptorul ventilat la o temperatură de 250°C, timp de 4-5 minute.

,

Pregătirea cremei pentru umplutură: în vasul unui mixer, adaugă toate ingredientele și mixează până la omogenizarea acestora. Peste foaia de ruladă, adaugă crema de mascarpone preparată.

,

Întinde crema uniform și rulează foaia de ruladă începând din partea mai lată, astfel încât rulada să fie mai lungă și mai subțire.

,

Pune rulada la frigider pentru minim două ore înainte de servire.

,

Poate te interesează și …