

Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Foi: zdrobește cât mai fin biscuiții și adaugă cacao. Toarnă laptele puțin câte puțin și amestecă bine pana obții un aluat omogen, dar nu foarte moale.
Cantitatea de lapte variază în funcție de tipul de biscuiți pe care îi folosim, unii absorb mai mult lapte, alții mai puțin.
Împarte compoziția în 2 părți egale.
Între 2 folii alimentare, întinde fiecare parte de compoziție cu sucitorul. Întinde până vei obține o foaie uniformă cu o grosime de 0,5 cm.
Crema: bate untul spumă. Adaugă zahărul pudră și mixează până acesta este încorporat bine în unt.
Adaugă nuca de cocos și amestecă până se omogenizează crema.
Crema obținută întinde-o uniform peste foile de biscuiți.
Rulează strâns foile de biscuiți.
Ține la rece ruladele astfel formate cel puțin 2- 3 ore.
Poftă bună!