Ruladă de biscuiți cu nucă de cocos

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru foaie ruladă:
500
g

biscuiți

300 - 400 ml lapte

Pentru cremă:
PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Foi: zdrobește cât mai fin biscuiții și adaugă cacao. Toarnă laptele puțin câte puțin și amestecă bine pana obții un aluat omogen, dar nu foarte moale.

,

Cantitatea de lapte variază în funcție de tipul de biscuiți pe care îi folosim, unii absorb mai mult lapte, alții mai puțin.

,

Împarte compoziția în 2 părți egale.

,

Între 2 folii alimentare, întinde fiecare parte de compoziție cu sucitorul. Întinde până vei obține o foaie uniformă cu o grosime de 0,5 cm.

,

Crema: bate untul spumă. Adaugă zahărul pudră și mixează până acesta este încorporat bine în unt.

,

Adaugă nuca de cocos și amestecă până se omogenizează crema.

,

Crema obținută întinde-o uniform peste foile de biscuiți.

,

Rulează strâns foile de biscuiți.

,

Ține la rece ruladele astfel formate cel puțin 2- 3 ore.

,

Poftă bună!

,

Poate te interesează și …