Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Prăjituri, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
cremă de brânză
zahăr
ouă
gălbenuș de ou
smântână lichidă
făină
zahăr vanilinat Pakmaya 1000g
Mixează gălbenușurile, ouăle întregi și zahărul.
Adaugă treptat toate ingredientele rămase.
Toarnă crema mixată într-o formă de tort tapetată cu hârtie de copt.
Coace la 220°C timp de 20 - 25 minute.
Răcește cheesecake-ul la temperatura camerei și ulterior păstrează prăjitura la frigider.
Brioșe și checuri, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
8 pers.
90 min.
30 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce, Rețete video
10 pers.
60 min.
45 min.
Plăcinte și tarte, Dulce
Torturi, Dulce
50 min.
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video
10 min.
20 min.