Aperitive, Sărat
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
unt
brânză telemea rasă
făină fără gluten
smântână
ou
sare
parmezan ras
susan - după preferințe
mac - după preferințe
Amestecă făina cu untul rece până când se formează un aluat sfărâmicios.
Adaugă telemeaua rasă, smântâna, oul și sarea. Amestecă până când se obține un aluat omogen.
După ce aluatul este omogen, învelește-l în folie de plastic și ține-l în congelator pentru 10 minute.
Scoate aluatul din congelator și întinde-l pe suprafața de lucru bine presărată cu făină, într-o foaie subțire.
Taie sărățele în mărimea dorită și așază-le în tava acoperită cu hârtie de copt.
Unge sărățelele cu ou bătut.
Presară parmezan, susan sau mac, după preferințe.
Coace sărățelele fără gluten în cuptorul încins la 180°C pentru 15 minute sau până când sunt rumenite.
Poftă bună!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Pâine și specialități, Sărat
20 pers.
20 min.
35 min.
Pizza și burgeri, Sărat, Rețete video
200 pers.
100 min.
15 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Sărat
Pâine și specialități, Sărat, Rețete post
10 pers.
90 min.
40 min.
Pâine și specialități, Sărat, Rețete video
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari