
Sărățele fără gluten

Ingrediente

unt
brânză telemea rasă
făină fără gluten
smântână
ou
sare
parmezan ras
ou
susan - după preferințe
mac - după preferințe
Amestecă făina cu untul rece până când se formează un aluat sfărâmicios.
Adaugă telemeaua rasă, smântâna, oul și sarea. Amestecă până când se obține un aluat omogen.
După ce aluatul este omogen, învelește-l în folie de plastic și ține-l în congelator pentru 10 minute.
Scoate aluatul din congelator și întinde-l pe suprafața de lucru bine presărată cu făină, într-o foaie subțire.
Taie sărățele în mărimea dorită și așază-le în tava acoperită cu hârtie de copt.
Unge sărățelele cu ou bătut.
Presară parmezan, susan sau mac, după preferințe.
Coace sărățelele fără gluten în cuptorul încins la 180°C pentru 15 minute sau până când sunt rumenite.
Poftă bună!
Descoperă produsele PAKMAYA în catalogul nostru.
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI