

Tartă Butter Cake cu piersici

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
iaurt
frișcă lichidă
zahăr
piersici tăiate cubulețe
Blat: Se mixează toate ingredientele cu telul, la vitează medie timp de 5-6 minute. Compoziția se toarnă într-o formă circulară, cu diametrul de 22cm. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 25-30 de minute.
Cremă: Zahărul, frișcă lichidă și iaurtul se aduc la punctul de fierbere. Se iau de pe foc și se lasă la temperatura camerei pentru a se răci, se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează. Crema se toarnă peste blatul răcit și se adaugă piersicile taiate cuburi. Tarta se lasă la frigider timp de minim 2 ore, până se întărește.
Jeleu de piersici: Piersicile se mărunțesc cu blenderul, se adaugă zahărul și se fierb. După răcire se adaugă gelatina hidratată. Jeleul se întinde pe uniform pe suprafața tartei și se dă la frigider pentru minim 3 ore.