Tartă Butter Cake cu piersici

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
120
g

ulei

150
g

apă

Pentru cremă:
500
g

iaurt

300
g

frișcă lichidă

250
g

zahăr

300
g

piersici tăiate cubulețe

Pentru jeleu:
500
g

Piersici din compot

150
g

zahăr

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Blat: Se mixează toate ingredientele cu telul, la vitează medie timp de 5-6 minute. Compoziția se toarnă într-o formă circulară, cu diametrul de 22cm. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 25-30 de minute.

,

Cremă: Zahărul, frișcă lichidă și iaurtul se aduc la punctul de fierbere. Se iau de pe foc și se lasă la temperatura camerei pentru a se răci, se adaugă gelatina hidratată și se omogenizează. Crema se toarnă peste blatul răcit și se adaugă piersicile taiate cuburi. Tarta se lasă la frigider timp de minim 2 ore, până se întărește.

,

Jeleu de piersici: Piersicile se mărunțesc cu blenderul, se adaugă zahărul și se fierb. După răcire se adaugă gelatina hidratată. Jeleul se întinde pe uniform pe suprafața tartei și se dă la frigider pentru minim 3 ore.

,

Poate te interesează și …