Tarte cu cremă de vanilie și zmeură

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru coaja de tartă:
300
g

margarină

100
g

untură

300
g

zahăr

75
ml

apă

Pentru umplutură:
400
g

mascarpone

500
g

zmeură proaspătă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.

,

Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.

,

Se întinde aluatul sub forma unei foi, cu grosime cuprinsă între 3-4 mm. Se decupează aluatul și se înțeapă pe alocuri.

,

Se coace parțial, timp de 12-15 min, la 180°C.

,

Pregătirea cremei pentru umplutură: în bolul unui mixer se adaugă Delicii Vanilla Fill și crema mascarpone și se mixează până la omogenizare.

,

Peste cojile de tarte coapte și răcite, se întinde uniform un strat de cremă și se decorează cu zmeură proaspătă.

,

Poate te interesează și …