

Tarte cu cremă de vanilie și zmeură

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Se mixează toate ingredientele timp de 5 minute la viteză medie până la obținerea unui aluat omogen.
Aluatul astfel obținut se lasă la refrigerat, la temperatura de 0-6°C, timp de 2 ore.
Se întinde aluatul sub forma unei foi, cu grosime cuprinsă între 3-4 mm. Se decupează aluatul și se înțeapă pe alocuri.
Se coace parțial, timp de 12-15 min, la 180°C.
Pregătirea cremei pentru umplutură: în bolul unui mixer se adaugă Delicii Vanilla Fill și crema mascarpone și se mixează până la omogenizare.
Peste cojile de tarte coapte și răcite, se întinde uniform un strat de cremă și se decorează cu zmeură proaspătă.