Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Torturi, Dulce, Rețete video
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 80g
lapte
ulei
făină
praf de copt Pakmaya 10g
cacao Pakmaya
banane
praf de scorțișoară
praf de cimbru
sos de ciocolată
Mixați cele 3 ouă cu zahărul pudră cu gust de vanilie si adaugați treptat laptele și uleiul.
Amestecați separat făina cu 1 plic de praf de copt Pakmaya și cu o linguriță de cacao Pakmaya, turnați peste compoziție si mixați.
Turnați amestecul într-o tava rotundă și puneți deasupra bananele taiate fâșii.
Presărați cu scorțișoară și cu zahăr.
Coaceți la 175 grade C pentru 20-30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Turnați sos de ciocolată deasupra.
10 pers.
140 min.
45 min.
Cozonaci, Dulce
Pască și mucenici, Dulce
20 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
90 min.
60 min.
Colaci, melci și împletituri, Dulce
Prăjituri, Dulce
Prăjituri, Dulce, Rețete post
45 pers.
30 pers.
15 min.