Tort cu cremă de brânză și cireșe confiate

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
Pentru umplutură:
600
g

cremă de brânză

400
g

smântână pentru frișcă

Pentru decor:
300
g

cireșe confiate/proaspete

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Pune în bolul mixerului toate ingredientele și mixează la viteză mare timp de 5-6 min.

,

Toarnă compoziția într-o tavă rotundă cu diametrul de 22 cm.

,

Coace blatul la temperatura de 180-190°C, timp de 30-35 minute.

,

După coacere, lasă blatul la răcit, după care taie-l în patru secțiuni egale.

,

Pune în bolul mixerului crema de brânză și zahărul pudră cu aromă de vanilie.

,

Mixează până la omogenizare și adaugă smântana pentru frișcă.

,

Continuă mixarea până la obținerea unei umpluturi cu o consistență omogenă.

,

Toarnă crema peste fiecare foaie de blat.

,

Decorează cu cireșe proaspete sau confiate și cu ornamente din ciocolată albă.

,

Poate te interesează și …