Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Torturi, Dulce
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
Mix Swiss Roll Pakmaya
ouă
cremă de brânză
smântână pentru frișcă
zahăr pudră cu aromă de vanilie Pakmaya 1000g
cireșe confiate/proaspete
Pune în bolul mixerului toate ingredientele și mixează la viteză mare timp de 5-6 min.
Toarnă compoziția într-o tavă rotundă cu diametrul de 22 cm.
Coace blatul la temperatura de 180-190°C, timp de 30-35 minute.
După coacere, lasă blatul la răcit, după care taie-l în patru secțiuni egale.
Pune în bolul mixerului crema de brânză și zahărul pudră cu aromă de vanilie.
Mixează până la omogenizare și adaugă smântana pentru frișcă.
Continuă mixarea până la obținerea unei umpluturi cu o consistență omogenă.
Toarnă crema peste fiecare foaie de blat.
Decorează cu cireșe proaspete sau confiate și cu ornamente din ciocolată albă.
Prăjituri, Dulce, Rețete post
16 pers.
150 min.
20 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
10 pers.
30 min.
25 min.
Prăjituri, Dulce, Rețete video
Prăjituri, Dulce
Rulade și rulouri, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
Plăcinte și tarte, Dulce, Rețete post