

Ingrediente
mascarpone
smântână pentru frișcă
pastă de fistic
fistic mărunțit

Mod de preparare
Blat: În bolul unui mixer se adaugă toate ingredientele și se mixează la viteză mare timp de 6 minute. Blatul se coace la o temperatură de 180-190°C, timp de 35-40 minute, în funcție de gramajul produsului, de tipul și gradul de încărcare al cuptorului.
Cremă: Se pun toate ingredientele într-un bol încăpător și se mixează la viteză mare 3 minute până la obținerea unei compoziții omogene și aerate.
Sirop: Într-o oală, se pune zahărul și apa la foc mic și se amestecă încet, până când zahărul este complet dizolvat. Când siropul începe să fiarbă, se lasă pentru încă 5 minute. Se lasă siropul la răcit și, când ajunge la temperatura camerei, se adaugă aroma pentru cofetărie vanilie și se amestecă bine.
Asamblare: Se secționează blatul în 3 părți egale. Se pune prima secțiune de blat pe platoul final și se adaugă aproximativ 1/3 din cremă. Se repetă procedura cu toate secțiunile de blat până la final. Se decorează tortul cu cremă, pudră de matcha și fistic mărunțit.


Mix Swiss Roll
