Tort Pavlova cu fructe

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
500
g

zahăr

500
ml

apă fierbinte

Pentru cremă:
500
ml

frișcă vegetală

Pentru decor:
1
kg

fructe proaspete asortate

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

În vasul mixerului, adaugă Pakmaya Meringue Dream Mix, zahărul și apa aferente rețetei. Mixează cu telul 12-15 minute și posează blaturi rotunde cu diametrul de 24 si 20 cm pe placă.

,

Coace la 100°C, timp de 90-100 minute, în funcție de gramaj și gradul de încarcare al cuptorului. După coacere, bezeaua se lasă la răcit în cuptorul întredeschis.

,

Prepararea cremei: mixează frișca vegetală peste care adaugi apoi crema Delicii Vanilla Fill și continuă să amesteci până la omogenizare.

,

Asamblarea tortului: pe un suport pentru tort, așază primul blat de bezea peste care adaugi crema de vanilie cu frișcă și un strat de fructe proaspete. Continuă procedeul cu al doilea blat, apoi crema de vanilie și fructele proaspete.

,

Poate te interesează și …