Tosca

Pentru persoane

Timp de pregătire minute

Timp de coacere minute

PAKMAYA Retete Ingrediente

Ingrediente

Pentru blat:
525
ml

ulei

675
ml

apă

Pentru blatul de biscuiți:
400
g

biscuiți

200
ml

cafea îndulcită

Pentru glazură:
300
g

ciocolată neagră 58%

300
g

unt 82% grăsime

600
g

frișcă lichidă

PAKMAYA Retete Mod de preparare

Mod de preparare

Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteză medie, timp de 5-6 minute.

,

Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.

,

Coacere: la o temperatură de 200°C timp de 18-20 de minute.

,

Se spumează untul.

,

Se mixează la viteză mare Vanilla Delice cu laptele, timp de 3-4 minute, se adaugă untul spumat și se omogenizează.

,

Amestecul se întinde în strat uniform pe suprafața blatului poppy lemon.

,

Peste stratul de cremă se așază uniform biscuiții însiropați cu cafea îndulcită.

,

Se aduc la punctul de fierbere frișca lichidă și untul, apoi se adaugă ciocolata mărunțită.

,

Se lasă în repaus căteva minute, apoi se amestecă energic până la omogenizarea cremei.

,

Se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.

,

Amestecul se toarnă călduț peste prăjitura bine răcită.

,

Poate te interesează și …