

Tosca

Ingrediente

Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI
biscuiți
cafea îndulcită
ciocolată neagră 58%
unt 82% grăsime
frișcă lichidă
Se mixează toate ingredientele cu paleta, la viteză medie, timp de 5-6 minute.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/40, tapetată cu hârtie de copt.
Coacere: la o temperatură de 200°C timp de 18-20 de minute.
Se spumează untul.
Se mixează la viteză mare Vanilla Delice cu laptele, timp de 3-4 minute, se adaugă untul spumat și se omogenizează.
Amestecul se întinde în strat uniform pe suprafața blatului poppy lemon.
Peste stratul de cremă se așază uniform biscuiții însiropați cu cafea îndulcită.
Se aduc la punctul de fierbere frișca lichidă și untul, apoi se adaugă ciocolata mărunțită.
Se lasă în repaus căteva minute, apoi se amestecă energic până la omogenizarea cremei.
Se lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei.
Amestecul se toarnă călduț peste prăjitura bine răcită.
15 pers.
90 min.
60 min.