

Turtă dulce

Ingrediente

Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
făină de grâu
unt
ou
miere
pudră de scorțișoară
cuișoare
ghimbir pudră
sare
Pentru aluat, frământă făina și untul până la o consistență nisipoasă.
Amestecă restul ingredientelor până obții o cocă tare.
Presară 1-2 liguri de făină pe masa de lucru și întinde aluatul, din care se iau mulaje cu diverse forme de prăjituri. Găurește formele obținute în partea de sus pentru a atârna prăjiturile ulterior.
Așază aluatul decupat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc în cuptorul încălzit la 200°C, timp de 15-20 minute. Se scoate tava din cuptor și se lasă la răcit.
Amestecă toate ingredientele pentru decor timp de 15-20 minute până capătă o consistență cremoasă. Mută amestecul într-un pos cu orificiu îngust și decorează prăjiturile după preferințe.
Poftă bună!
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI