Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
Pâine
Baghete
Colaci
Chifle
Cornuri
Covrigi și sărățele
Lipii
Pizza
Cozonaci
Pască
Mucenici
Tarte
Plăcinte și melci
Checuri
Prăjituri
Torturi
Biscuiți și fursecuri
Croissante
Eclere
Gogoși
Vafe
Macarons
Budincă
Conserve de fructe și legume
PÂINE
Drojdie
Premixuri pentru panificație
Alte ingrediente panificație
Amelioratori făină
Toate categoriile
SPECIALITĂȚI SĂRATE
Premixuri panificație
Alte ingrediente
Amelioratori pentru panificație
DESERTURI
Soluții complete pentru desert
Mixuri și premixuri pentru cozonac
Ingrediente pentru prăjituri
Conservanți alimentari
Biscuiți și fursecuri, Dulce, Rețete post
Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
zahăr
apă
făină
bicarbonat de sodiu Pakmaya
praf de copt Pakmaya 10g
ulei
nuci mărunțite fin
scorțișoară
cuișoare
cardamom (opțional)
Topește zahărul la foc mic, până se caramelizează complet.
Adaugă apa și lasă pe foc până se topește complet caramelul în apă. Lasă la răcorit.
Într-un bol amestecă făina, bicarbonatul, praful de copt și mirodeniile.
Peste ingredientele uscate adaugă apa de caramel și uleiul.
Amestecă cu grijă să nu se formeze cocoloașe. La final adaugă nucile mărunțite.
Toarnă compoziția într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Coace la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 25 de minute.
Lasă prăjitura să se răcorească și porționeaz-o.
Poftă bună!
Cozonaci, Dulce
Brioșe și checuri, Dulce
16 pers.
150 min.
40 min.
Chifle, cornuri și covrigi, Dulce
10 pers.
20 min.
Prăjituri, Dulce
Colaci, melci și împletituri, Dulce
Pâine și specialități, Dulce
Biscuiți și fursecuri, Dulce
6 pers.
90 min.
45 min.
Pască și mucenici, Dulce, Rețete video
Brioșe și checuri, Dulce, Rețete video