

Waffle cu înghețată

Ingrediente

Pentru persoane
Timp de pregătire minute
Timp de coacere minute
ouă
zahăr
un vârf de cuțit de sare
făină
lapte
unt topit
Sparge ouăle într-un vas, le bați ușor cu o furculiță și adaugă peste ele tot laptele. Amestecă bine cu un tel.
Adaugă făina amestecată cu praful de copt, zahărul și un vârf de cuțit de sare.
Amestecă până la omogenizare.
La final adaugă untul topit și înglobează-l în aluat.
Încinge aparatul de waffle și după ce s-a încins, unge ambele plăci cu puțin ulei.
Adaugă în centrul plăcii inferioare un polonic mic de aluat fără să-l întinzi. Închide capacul și așteaptă până ne anunță aparatul că e gata.
Repetă procesul până la finalizarea aluatului.
Pudrează waffles cu zahăr pudră cu gust de vanilie.
Servește-le călduțe alături de înghețată de vanilie, fructe de pădure proaspete și sos de caramel.
Pentru Acasă
Brutărie
Cofetărie & HoReCa
Moară
Fermă
PÂINE
SPECIALITĂȚI SĂRATE
DESERTURI